Ресторант / лятна градина, паркоместа/
Ресторант / лятна градина, паркоместа/ - Оферта № 64566
300 000 EUR
Площ: 187 м2 (1 604 EUR/м2 )
Вид
Бизнес имот
кв.м:
187
Етаж
Партер
локация:
На булевард
Населено място: град Пловдив
Район: Широк Център-Изток
selo.Shirok Centur-Iztok
Характеристика на имота
WC
склад
стая за почивка
Разсрочено плащане
паркинг паркинг
Витрина Витрина
Описание на имота

ЕКСКЛУЗИВНА НОВА СГРАДА, САМО ОТ АГЕНЦИЯ "КОНДОР"!!!

 

  •  Локация: Имаме удоволствието да Ви представим новият ни обект разположен в Широкия Център на оживен булевард.

  • Разположение: Ресторант, разположен на партерно ниво в сграда със смесено предназначение- офиси, кабинети, кантора, медицински център, магазини и жилища. Помещението е с права форма, с капацитет около 62 места, бар с хладилни витрини, студен блок, голяма кухня, стая за прсонала, санитарни помещения. Чудесна възможност за лятна градина. По желание на клиента могат да бъдат закупени паркоместа за персонала и гостите на ресторанта.

  • Изпълнение: *Стъклена окачена фасада най-висок клас- Алумил с висока енергийна ефективност, повишено ниво на звукоизолация, статичност и функционалност при екстремни природни явления. * Тухли- с високо качество; Асансьори- три броя високоскоростни асансьора, като единия от тях ще бъде товарен.

  •  Озеленяване около сградата с добре изградена и поддържана инфраструктура, покривни тераси с кътове за отдих с общ достъп за живущите. * Удобен надземен и подземен паркинг с топла връзка, с опция за закупуване на гараж! Цената е с ДДС!

 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.
Change your cookie preferences