Новини


Съдействие за осигуряване на жилищен кредит

Съдействие за осигуряване на жилищен кредит

Съдействие за осигуряване на жилищен кредит

Покупката на жилище с банков кредит е сериозна стъпка в живота на всеки от нас и ни обвързва за доста дълъг период . През този период Вие плащате такси управление, лихви, застраховки, които към края на периода могат да бъдат доста голяма сума. Но винаги възникавт въпроси отностно всички процедури по отпускането на кредита, както и таксите които човек не може да изчисли – лихвени проценти (фиксирани, плаващи, фиксирани само за определен период), такса за обслужване (еднократна фиксирана, еднократна като процент от кредита, годишни, месечни).

Предварителният договор, капарото по него и срока за плащане също са пряко свързани с получаването на кредита.

Ние от Агенция Кондор ще Ви съдействаме отностно необходимата документация за кредит изисквана от кредитоискателя и продавача на имота.

За да осигурим максимално добро обслужване на своите клиенти ние работим с водещи банки, с което можем да Ви осигурим директна среща с кредитен консултант в нашия офис, който ще Ви помогне да направите правилния избор - оптимално решение за вашите нужди и възможности.

 

За покупка на неждвижим имот с ипотечен кредит, моля разгледайте условията,които предлагат банките с които агенция КОНДОР работи:

http://ubb.bg/bg-BG/Calculators/MortageCalc/264

http://www.fibank.bg/retail

http://www.postbank.bg/TransformationService.asmx/XHTML?lang=bg-BG&scrMode=&strXML=%2Fbg-BG%2FIndividuals%2F03Loans%2FLoanWizard&scrType=2&LoanType=3

http://www.ccb.bg/bg/calculators

http://www.sgeb.bg/bg/housing-loan-for-purchase-of-property-individuals.html

http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Individual_Clients/Mortgage_Loans/Mortgage_loan_First_home/Description/index.htmНашите промоции